INGENIUM

Verleg je grenzen bij Ingenium!

Dans je graag de limbo?
Of ga je liever óver de lat?

Verleg je grenzen bij Ingenium!

Meerdere decennia al maken we als ingenieursbureau gebouwen duurzaam, energiezuinig en intelligent. Daarbij adviseren, ontwerpen en optimaliseren we als experts in sustainable buildings de bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van gebouwen, individueel en op site- en wijkniveau. De beste oplossingen van vandaag zijn daarbij slechts het vertrekpunt. We zetten graag niéuwe bakens uit, die de toekomst bepalen. Onze opdrachtgevers uitdagen en ons door hen laten uitdagen in de meest ambitieuze projecten: we hebben niets liever!

Ingenium is een groeiend familiebedrijf dat momenteel met meer dan 75 medewerkers actief is vanuit Brugge, Leuven en Gent

Bij ons kan je rekenen op:

  • een projectcoach én peter/meter plus de technische kennis en alle tijd die je nodig hebt om je als expert en als mens bij ons te ontplooien.
  • een familiale sfeer waar openheid, out-of-the-box denken en constructieve samenwerking met je collega’s (véél) belangrijker is dan strikte hiërarchie.
  • een constant groeiende werkgever, die alle perspectieven biedt om je verder te ontwikkelen in je job.
  • een verloning op maat inclusief diverse extralegale voordelen, die aansluit bij je kennis en je ervaring en competenties.

Beeldmateriaal

Referenties zoeken

of

Alle referenties

Project in de kijker

Dierengezondheidszorg Vlaanderen

meer info +

Ingenium voerde de studie voor de technische installaties uit bij de renovatie en uitbreiding van de laboruimtes en kantoren van Dierengezondheidszorg Vlaanderen te Torhout.