INGENIUM

Nieuws

Nieuwbouwziekenhuis AZ ZENO up and running!

maart 2018

Op donderdag 22 maart 2018 verzamelden vroeg in de ochtend 10 ziekenwagens van het Rode Kruis om de patiënten van het AZ Zeno te Knokke te verhuizen naar de nieuwe campus. Tegen de middag waren de patiënten reeds geïnstalleerd in hun nieuwe verblijfplaats. Deze verhuisoperatie werd tot in de kleinste puntjes voorbereid waardoor het strakke tijdschema vlot verliep.

Ingenium is trots om te kunnen meedelen dat wij hebben meegeholpen aan dit eigentijds, duurzaam zorgconcept. Er werd gekozen voor duurzame en energiebesparende maatregelen, zonder in te boeten op de hoge comforteisen. Ingenium stond in voor de volledige technische uitrusting van het gebouw alsook de commissioning en opmaak van de onderhoudscontracten.

Voor meer informatie kan u terecht bij de projectverantwoordelijke ing. Bram Schietgat: bram.schietgat@ingenium.be of 050 40 45 30.

Terug naar overzicht
Referenties zoeken

of

Alle referenties

Project in de kijker

Musée des Beaux Arts

meer info +

Het Paleis voor Schone Kunsten van Doornik is toe aan een grondige renovatie. Ingenium begeleidt het compromis tussen de mogelijkheden van het gebouw, de eisen van de collectie en de wensen van de gebruiker.