Healthcare

Healthcare

Genezen en zorgen in een duurzame omgeving

Ingenium bouwde de voorbije decennia een stevige reputatie op als expertisecentrum voor gebouwen in de gezondheidszorg. Bij ziekenhuizen bestaat de kunst er in om de belangen en wensen van de talrijke gebruikersgroepen te bundelen en samen met de architecten te vertalen in een performante, hygiënische, veilige, aangename en moduleerbare werk- en verblijfsomgeving. Bovendien stellen ziekenhuizen bijzondere eisen aan de energietechnieken, zowel qua betrouwbaarheid als op het vlak van efficiëntie.

Ook bij zorgprojecten zoals woonzorgcentra die vooruitstrevend willen zijn, biedt Ingenium een meerwaarde. In al onze projecten kunnen we door de combinatie van consultancy, engineering en commissioning onze kennis delen met de opdrachtgever en de diverse eindgebruikers tijdens de volledige levensloop van de gebouwen. Bovendien is voor grootverbruikers van energie de permanente focus op duurzaamheid van Ingenium een onbetwist pluspunt.

Business Unit Manager: ir. Nikolaas Boucquey 

   nikolaas.boucquey@ingenium.be
+32(0)50 40 45 30

Referenties

Referenties van de Business Unit Healthcare vindt u hier terug:

Referenties zoeken

of

Alle referenties

Project in de kijker

MRCC Oostende energieaudit

meer info +

Ingenium onderzocht de optimalisatie van het energieverbruik en het comfort voor de kantoren en werkposten in het MRCC te Oostende.