Certificaten

Ingenium streeft op een kwalitatieve, onafhankelijke en innovatieve manier naar meer duurzaamheid en energie-efficiëntie. Volgende certificaten staven dit streven:

CERTIFICATE FIRST NETWORK

Op 3 november 2016 is INGENIUM toegetreden als Belgische partner tot het ‘First Q network’.
meer weten?

CERTIFICATE ISO 9001

Ingenium ondertekende het Charter Duurzaam Ondernemen om alle inspanningen op gebied van MVO te structureren, uit te breiden en te verbeteren.
meer weten?

CERTIFICATE BREEAM

Als BREEAM International Assessor kunnen wij uw bouwproject beoordelen, quoteren en u ook ondersteunen om uw gebouw zo duurzaam mogelijk te maken.
meer weten?

CERTIFICATE GREENBUILDING

Als GreenBuilding Endorser staat Ingenium voor u klaar om raad te geven over verbeteringen op vlak van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie.
meer weten?

CERTIFICATE CODE OF CONDUCT DATA CENTRES

Als Code of Conduct for Data Centres Endorser, verbindt Ingenium zich er toe om energie-efficiëntie in datacenters te bevorderen. Hierdoor verkrijgt u niet alleen een betere energie-efficiëntie, maar vermindert eveneens uw TCO.
meer weten?

Referenties zoeken

of

Alle referenties

Project in de kijker

Kadox Antwerpen - duurzaamheidsmeter

meer info +

Het stadsontwikkelingsproject Kadox wordt afgetoetst aan de duurzaamheidsmeter van stad Gent, om potentiële vebeterpunten op vlak van duurzaamheid reeds in de ontwerpfase te identificeren. De duurzaamheidsmeter fungeert als een checklist en bron van inspiratie voor de projectontwikkelaar.